2017. március 16., csütörtök

Miből fogunk horgászni?
és hogyan? (az azért később derül ki :D )




Egy kis kedvcsináló mára :)




Egy kis képes áttekintés, nézzük csak szépen sorban, mi található rajta. Nem feltétlen izgalmas, de mindenképp részletesebb, mint amit az  interneten található Bic kajakokról olvashatunk.




A kajak hátulsó része, két erős gumi pánttal, egy rakodó rész, elég nagy hely, a szokásos sok helyen látható ládás megoldáshoz szerintem tökéletes lesz.
Igaz itt hiányolok +2db bottartót, de ízlések és pofonok és egy kategóriájában olcsó kajaknál nem panaszkodhatunk ezen. Majd szerkesztünk hozzá későbbiekben, hogy ha a kajakban horgászó személyek száma 2-re növekszik(legyen elég hely a pecabotoknak) :). Amit az éven nagyban valószínűsíthetek. :)


Innen mehet majd az irányítás, evezés, pecázás. szemben egy kiskorúnak +ülőhely. Láb között vízhatlan rekesz bárminek, ami belefér. Bár valami rendszert ki kell találni iratok, engedély, telefon, kocsikulcs kombináció hova lesz itt a nagy rengetegben helyezve. Valószínűleg egy vízhatlan doboz lesz, öntapadóval odaragasztva a kajak aljához. Későbbiekben halradar akkumulátornak is lesz elég hely...



A belseje: hely van szinte mindenre, pergető bot felső botteste simán belefér, de az erősebb blank istenért se megy bele. Így ez az opció kizárva. Motyót viszont csak nagyobb táskában tennék ide, persze miután az a kevés gyártásból adódó forgács kikerül... (ha már a szobát is porszívózni kell...)



Az ovisoknak elegendő + ülés, és a rekesz nyílása. + a lábnak kialakított "lábtartó" rész.


Ahogy barátnőm mondaná, egy kis polifoam és kész is a napozóágy... 
Így mondanom sem kell, az ő helye :)
Ahogy én mondanám, Szívem merre is kell menni...?!




Magáért beszél nekem eddig tetszik a kialakítása, jó az anyagfelhasználás. Majd meglátjuk mit mutat a vízen. Előre vetítve Nagyi szerint : keskeny, Barátnőm szerint: Ez ilyen széles???!

asszongya visszajöjjünk, hát ez nem is kérdés... Velence
igaz mondtam majd valamikor a másikat is megnézhetjük, miután itt kihorgásztuk magunkat :)

2 megjegyzés:

  1. Itt Szigetközben igencsak hasznát vehetnéd az efféle "ladiknak" 😆😆😆

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A csillagok állása kedvez akkor lesz egy országbejárós, túrázós, kirándulós, minél több vízen pecázós rész is, persze évek kérdése.Addig is az éven sok Tisza,Bodrog, és a környék vadregényes tavai lesznek porondon, ha odafent velünk lesznek még halasak is leszünk! :)

      Törlés